Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Les places són limitades i per això les assignem en rigurós ordre de recepció.

La vostra preinscripció quedarà formalitzada quan aporteu, abans de 48 hores hàbils presencialment o bé per internet a https://igualadajove.cat/estiuet/documentacio ,la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI/NIE de l'adult responsable/pare/mare/tutor/a
- Fotocòpia de la targeta del CatSalut o Seg. Social de l'infant.
- Fotografia tipus carnet de cada un dels infants
- Ordre SEPA degudament signada (descarregable al final del procés de preinscripció si domicilia el pagament)
- Preinscripció signada per duplicat de cada infant (descarregable al final del procés de preinscripció). 1 còpia pel Departament de Joventut i 1 còpia pel monitor/a

Si passat aquest termini de 48 hores no heu entregat la documentació les vostres places tornen a estar a disposició d'altres famílies i us retornarem els diners.

La preinscripció online només està disponible per a pagaments amb targeta de crèdit o per domiciliació bancària. Per pagar en efectiu haureu de realitzar la preinscripció presencialment i de forma electrònica en les oficines de la Kaserna: Trav. Sant Jaume, s/n, 08700 Igualada de dilluns a divendres fins el 31/05/2019 de 8,00h a 14,00h. S'habilitarà un espai per tal de donar suport a les persones que ho necessitin. Us recomanem venir amb tota la documentació.

La manca de veracitat podrà ser motiu d'exclusió del servei.