Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
1Dades responsable
2Activitats i serveis
3Formalitzar preinscripció
Dades mare/pare/tutor/a del/s infant/s

Les places són limitades i per això les assignem en rigurós ordre de recepció.

La vostra preinscripció quedarà formalitzada quan aporteu abans de 48 hores hàbils presencialment o bé per internet a https://igualadajove.cat/estiuet/documentacio la següent documentació. Passat aquest termini les vostres places tornen a estar a disposició d'altres famílies i us retornarem els diners:
- Fotocòpia del DNI/NIE de l'adult responsable/pare/mare/tutor/a
- Fotocòpia de la targeta del CatSalut o Seg. Social dels nens/es
- Fotografia tipus carnet de cada un dels infants
- Ordre SEPA degudament signada (descarrgable al final del procés de preinscripció si domicilia el pagament)
- Preinscripció signada per duplicat de cada nen/a (descarrgable al final del procés de preinscripció). Planes copia pel Departament de Joventut i copia pel monitor/a

La preinscripció online només està disponible per a pagaments amb targeta de crèdit o per domiciliació bancària. Per pagar en efectiu haureu de realitzar la preinscripció presencialment i de forma electrònica en les oficines de la Kaserna: Trav. Sant Jaume, s/n, 08700 Igualada de dilluns a divendres fins el 25/05/2018 de 7,30 a 14,00h. S'habilitarà un espai per tal de donar suport a les persones que ho necessitin. Us recomanem venir amb tota la documentació.

La manca de veracitat podrà ser motiu d'exclusió del servei.

Informació de pagament
Per agilitzar el procés de preinscripció, si us plau, ompliu les vostres preferències de pagament a realitzar al final del procés de preinscripció:
Targeta de crèdit (Pagament segur online)
Us adreçarem a la passarel·la de pagament segura del banc corresponent on podreu indicar les dades de la vostra targeta
Càrrec en compte corrent (rebut amb venciment 30 de juny)
Al final d'aquest procés de preinscripció us generarem el document SEPA amb les dades de titularitat del compte i que haureu de signar i aportar amb la resta de la documentació.
Pagament en efectiu (presencial)
Per pagar en efectiu us heu de preinscriure presencialment a les oficines de la Kaserna: Trav. Sant Jaume, s/n, 08700 Igualada de dilluns a divendres fins el 22 de maig de 7,30 a 14,00h. S'habilitarà un espai amb ordinadors per donar suport tècnic a les persones que ho necessitin. Us recomanem venir amb tota la documentació.
Informació dels infants
Per agilitzar el procés de preinscripció, si us plau, ompliu les vostres preferències de pagament a realitzar al final del procés de preinscripció:
FotoNom i cognoms (edat)
Encara no hi ha infants assignats.
En prémer [Següent: afegir activitats] disposareu de 30 min. per indicar les setmanes i serveis dels infants a inscriure, passat aquest termini caducarà la sessió i les places tornaran a quedar a disposició d'altres famílies.